Преносима ултравиолетова стерилизационна кутия

1.Multifunction;
2.Ултравиолетова стерилизация;
3.Отменяема стерилизация;
4.Мобилно безжично зареждане;
5.Makeup функция огледало.
Чат сега

Информация за продукта

Преносима ултравиолетова стерилизационна кутия


Производство на преносима кутия за ултравиолетова дезинфекция:

Ултравиолетовите лампи за дезинфекция също се наричат ​​ултравиолетови лампи за стерилизация и ултравиолетови флуоресцентни лампи. Той има ефект от използването на ултравиолетови лъчи за дезинфекция на въздуха, дрехите, аксесоарите и др. Ултравиолетовата дезинфекционна лампа излъчва ултравиолетови лъчи с дължина на вълната 253,7nm. Тази лента от ултравиолетова светлина има най-силната способност за стерилизация.

Тъй като традиционните лампи за ултравиолетова дезинфекция са предимно вертикални лампи за ултравиолетова дезинфекция, които не са удобни за носене, се произвеждат преносими ултравиолетови дезинфекционни лампи.


Преносима UV дезинфекционна кутия VS традиционно осветително тяло тип UV дезинфекция

Традиционна ултравиолетова лампа за дезинфекция:

Традиционната лампа за ултравиолетова дезинфекция от лек тип, светещият материал е живак, дължината на ултравиолетовата вълна не е равномерна, обхватът е 100-1000nm, а променливотоковото напрежение с високо напрежение 220V. Ултравиолетовата светлина, генерирана от 184nm, може да разгради кислорода в озон, който се нуждае от вентилация след дезинфекция. Формата на лампата е по-подходяща за големи места и отнема повече от 30 минути, което не е благоприятно за носене.

Преносима UV дезинфекционна кутия:

Преносима ултравиолетова дезинфекционна кутия, светоизлъчващият материал е полупроводник, дължината на ултравиолетовата дължина на вълната е концентрирана на 260-280nm, захранване от 4,5 W, без озон, опазване на околната среда, компактен външен вид, може да се направи в различни форми според случая, висока адаптивност Малка и лесна за пренасяне.

Предимства на UV дезинфекционната кутия:

1.30 секунди бърза дезинфекция, дезинфекционни маски, козметика, бижута, мобилни телефони и др., Дезинфекцията на маски на всеки 4 часа е благоприятна за удължаване на живота на маската;

2. Преносимата операция, дълго натискайте превключвателя за 2 секунди, червената лампичка е включена и 30 секунди стерилизация ще бъде завършена автоматично. След приключване на стерилизацията светлините ще угаснат;

3.Ултравиолетовият UVC-LED стерилизира ефективно, може да се използва повече от 10000 часа, а степента на стерилизация е висока.

4. Подкрепете фиксиран режим, ръчен мобилен режим, просто сканирайте, където искате да дезинфекцирате.


Portable Ultraviolet Sterilization BoxPortable Ultraviolet Sterilization BoxPortable Ultraviolet Sterilization BoxPortable Ultraviolet Sterilization BoxSpecififications:

Име на продукта:Многофункционална кутия за безжично зареждане на мобилен телефон за зареждане

Вход: 5V2A; 9V2A

Вид продукт:XD01 Размер на продукта: 185 * 100 * 47мм

UV изход:0.5W * 9 UV живот: 10 000 часа

Изход за безжично зареждане:10W Материал: ABS + Закалено стъкло

Излъчване на ултравиолетова светлина:LED полупроводник Независимо дали се генерира озон: Не

UV дължина на вълната:260-280nm Време за дезинфекция: 30 секунди

Portable Ultraviolet Sterilization Box

Списък с продукти

Дезинфекционна кутия за безжично зареждане на мобилен телефон × 1

Android кабел за данни (1 метър) × 1

Ръчно × 1


Hot Tags: преносима кутия за ултравиолетова стерилизация, Китай, производители, доставчици, персонализирани

Запитване

You Might Also Like