Търговски дисплей

- Mar 10, 2020-

Търговски дисплей

Пълното име е „търговски LCD дисплей с рекламен екран“. Този продукт се използва главно за показване на бизнес сценарии, като например LCD машина за рекламиране, устройство за рекламиране с докосване на дисплея, устройство за докосване на всичко в едно, карта на маса, знак за бюро, дисплей за интелигентна реклама, мобилен дисплей за ресторант, настолна станция за зареждане на реклама, всички принадлежат към класа за бизнес дисплей.

С непрекъснатото разширяване и разширяване на продукти и приложения, този продукт е проникнал в медицината, кетъринга, рекламата, хотелиерството, туризма, транспорта, медиите, рекламата, финансите и други индустрии. Поради разнообразието на настолни рекламни машини, сега цялостната машина за настолна реклама като цяло Индустриалната верига става все по-голяма и по-голяма, а стойността на индустрията непрекъснато се увеличава, което се превърна в популярен начин за реклама. Той също така се превърна във важна и нововъзникваща част от областта на рекламата.

В бъдеще бизнес средата в областта на рекламата ще стане по-конкурентна и разнообразна. С бързото развитие и усъвършенстване на рекламната индустрия тенденцията за сегментиране на продуктите и диференциацията на рекламните машини ще стане по-очевидна. Тези, които могат точно да уловят и задоволят нуждите на клиентите, ще спечелят този пазар.

Commercial display screen