Насочен аудио високоговорител в автобусна станция

- Jul 18, 2020-

Приложение на насочен аудио високоговорител в автобусна спирка
В градовете има все повече автобусни линии и хората стават все по-удобни. Изправени пред все по-перфектната транспортна мрежа, съответните автобусни съоръжения стават все по-усъвършенствани и усъвършенствани. Например знаците за спиране на автобусната спирка, от оригиналните прости знаци за спиране до текущите знаци за спиране на гласовото излъчване и знаците за спиране на LC реклама, могат да актуализират информацията за автобуса и прогнозата за времето в реално време.
Настоящият интелигентен знак за автобусна спирка е богат на функции и може да се комбинира със състоянието на работа на всеки автобус към линии за отчети в реално време и превозни средства, за да осъществи освобождаването на интелигентна информация за автобусите и да подобри степента на използване на автобусите.
Текущо състояние на автобусната спирка:
Табелите за автобусни спирки са поставени на обществени места и имат голям поток от хора, най-вече за удобство при пътуване. Автобусните станции с гласово излъчване се страхуват, че твърде силното или твърде малкото ще окаже лошо влияние. Чрез интеграцията на насочена технология и формата на насочена станция за гласово съобщаване, тя няма да унищожи обществената среда, но също така ще подобри предаването и трансформацията на станциите за гласово докладване.

Предимствата на насочената платформа за шина за разпространение на звука:
1. Насоченото звуково излъчване на знаци за автобусни спирки се разпространява само в зоната на изчакване, което може да намали акустичното замърсяване в най-голяма степен;
2. Най-високото ниво на звуково налягане на гласовото излъчване е 85dB, което може да се адаптира максимално към сложната среда;
3.Въз основа на принципа на технологията за насочване на звука, звукът може да се разпространява точно в сложна или шумна среда. Той е минимално повлиян от шума.
4.Силна адаптивност, може да се инсталира според заобикалящата среда, а методът на инсталиране е прост.
Най-накрая
Golden Lisen винаги е настоявал да използва усъвършенствани технологии за постигане на промени в нашия живот, технология за създаване на по-добър живот, посветена на решаването на шумовото замърсяване и предоставянето на решения, насочени към звуково замърсяване.