Технологична сила на високоговорителя с посока

- Jul 10, 2020-

Технологична здравина,
Ултразвуков насочен аудио високоговорител спечели златната награда за иновация& изобретение

Според докладите Пекинският конкурс за изобретения и иновации, ръководен от Китайската асоциация за изобретения, подкрепен от Пекинската комисия за наука и технологии и Пекинската федерация на профсъюзите, и Пекинският конкурс за изобретения и иновации, съфинансирани от Пекинската асоциация за изобретения и Техническата асоциация на работниците в Пекин успешно се проведе в Пекин. Този конкурс създаде 200 награди за изобретения и иновации, включително 1 специална награда, 20 златни награди, 50 сребърни награди и 119 бронзови награди, обхващащи иновативни изобретения от всички сфери на живота. Целта е да се популяризира ентусиазмът на' за изобретения и иновации.

Сред тях ултразвуковият насочен аудио високоговорител, продукт от акустични иновации, се представи особено добре в технологичните иновации и спечели златна награда за изобретения и иновации.

Ултразвуковият насочен аудио високоговорител е да създаде ново поколение високоговорители с висока насоченост, които имат" насочен звук" система, която позволява на звука да се разпространява като светлината на фенерче, създавайки уникално аудио-визуално изживяване.

По-късно домакинът представи продукта на публиката от детайли като дизайн и тегло. По време на представянето на гласовата презентация с насочен високоговорител&# 39," Не се чува звук, докато стоите до ултразвуковия насочен високоговорител" ;. Вижда се, че насочеността на звука му е съвсем ясна.

Ултразвуковият насочен аудио високоговорител на Lisen Echo&# 39 се основава на нуждите на потребителите. В допълнение към задълбоченото проучване в областта на високотехнологичните акустични иновации, той също така преследва съвършенството в индустриалния дизайн. От гледна точка на външния вид, теглото, материала и т.н. са направени внимателни проучвания, за да се улесни преносимостта, инсталирането и използването.