Основните видове настолна реклама

- Jun 22, 2020-

Кои са основните видове десктоп реклама?

Golden Lisen-Споделеното зареждане на настолна рекламна машина" Lisen Echo-table menu power bank" е хардуерно устройство за мобилен медиен терминал за интернет с изкуствен интелект, проектирано и разработено от Shenzhen Jinlisheng Electronic Technology Co., Ltd. Lisen Echo-table menu power bank съчетава характеристиките на споделеното зареждане на съкровище и рекламни носители. Това е първият мобилен пазар за захранване и реклама, базиран на съкровище за зареждане и комбиниран с LCD дисплей. Това може да бъде споделена зареждаща машина за настолни реклами. Успешното изследване и развитие на банката за захранване на менюто Lisho Echo-table е голяма стъпка за Shenzhen Jinlisheng Electronic Technology Co., Ltd. в мобилни рекламни медии.

Android menu power bank


Банката за захранване на менюто на таблицата Lisen Echo-WIFI, която работи на базата на системата Android, има функцията за дистанционно управление на превключвателя на таймера, който автоматично замества реклами, звуци и видеоклипове на един екран едновременно. Разнообразие от форми, поддържат безплатно превключване на хоризонтални и вертикални екрани, една машина, множество употреби.

screen menu power bank

Lisen Echo-LCD меню за маса за захранване за механична подмяна на реклами. Един екран, една подсветка, 8G памет, подмяна на наслагване чрез U диск, поддържа множество рекламни формати.

LED menu power bank

Обща двустранна подсветка Lisen Echo-LED меню за маса на захранването, вградена 20 000mAh литиево-полимерна батерия, може да вмъква снимки от двете страни, бърза подмяна, ниска цена След като започне, той може да работи непрекъснато повече от 100 часа.