УЛТРАЗВУКОВ СЪСТОЯНИЕ

- Feb 27, 2019-

Заявление за насочен звук в зала за музейно планиране


Въвеждане на насочен звук

1: Какво е насочен звук?

Насоченият звук е продукт на високотехнологична звукова ориентация, разработен самостоятелно от GOLDEN LISEN. Насоченият звук реализира „правенето на звук, като светлината на фенерче, насочена комуникация”, създавайки ново и уникално аудиовизуално преживяване за потребителите.

Звукът на говорителите в живота ни се разпространява във всички посоки, а звукът от посочения звук пътува само в една посока. Тя по-скоро прилича на аудио прожектор, съставен от звукови вълни, позволявайки на звука да пътува като светлина в фенерче. Областта, която искате.


2: Как професионално да определим насочен звук?

Въз основа на принципа на параметричния масив, звуковият звук се модулира в ултразвуковата честотна лента с помощта на уникалния алгоритъм на насочен звук и насоченото предаване на звуков звук се реализира чрез супернасочената характеристика на ултразвуковата вълна, като по този начин се реализира контрол на пространственото разпределение на разпространението на звуковата вълна във въздуха. Контрол на позицията на източника на звук.


3: Функциите, които може да постигнете в звукозаписната зала.

Автоматично обяснение на гласа: Когато стоите пред Мона Лиза, има глас, който автоматично ви казва: при какви обстоятелства Да Винчи е заловил мистериозната усмивка ... Няма нужда да ходите никъде, Google, няма нужда да обяснявате навсякъде, можете да туристите спокойно и спокойно приемат изкуството, а в света на лесното потапяне в изкуството, не се страхувайте да "не разбирате"; турската група също е тиха, сбогува се с големите оратори на екскурзовода, а мястото трябва да е тихо и ред, а не да крещи. По същество да се подобри нивото на обслужване и управление на музея.

навременен контрол: Някой се приближава , гласовото обяснение автоматично се включва и човекът спира да обяснява автоматичното спиране, интелигентно и щадящо околната среда. Също така може да бъде групирана според различни серии от дялове.

Аудио справочник, интелигентно ръководство: Общата изложбена площ на изложбата обхваща голяма площ, първият посетител може лесно да намери посоката, да не знае къде да отиде ... След интегриране на посочения звук, всяко ясно гласово ръководство се предоставя на важни места, точно като да имате лично ръководство около вас и уникалната функция за предотвратяване на заглушаването може да се адаптира към гласовите подкани във всяка шумна среда.