КАКВО Е LYCRA FABRIC

- Mar 20, 2019-

Какво представлява тъканта Lycra?

Тъканта Lycra се нарича "приятелско" влакно, не само защото може да бъде напълно смесено с естествени и изкуствени влакна, но и да увеличи комфорта, тялото, движението и експлоатационния живот на тъканта или облеклото.


Предимства на Lycra плат:

1. Много гъвкави и не лесно деформирани

Lycra повишава еластичността на тъканта и може да се комбинира с разнообразие от различни влакна, независимо дали са естествени или синтетични, без да променя вида и усещането на тъканта. Например, вълна + Lycra тъкан не само има добра еластичност, но също така има по-добро прилепване, задържане на формата, покривка и носене след измиване; памук + ликра не само има предимствата на удобни и дишащи памучни влакна, но също така се грижи за памука. Не притежава характеристиките на добра еластичност и недеформация, което прави тъканта по-близо, удобен, мек и удобен. Lycra добавя уникално измерение към облеклото: комфорт, свобода на движение и дълготрайна форма.

2. Всеки плат може да използва ликра

Lycra може да се използва за памучни трикотажни изделия, двупластови вълнени тъкани, копринен поплин, найлонови тъкани и различни памучни тъкани.


Недостатъци на тъканта Lycra

1. Не може да се използва самостоятелно и може да бъде преплетено с всяко друго изкуствено или естествено влакно.

2. Това не променя външния вид на тъканта, това е невидимо влакно, което може значително да подобри работата на тъканта.


ZEROUND 1 Bluetooth възглавница за музика изключителна поръчка, калъфка за възглавница, изработена от висококачествена тъкан Lycra, за да се осигури комфорта на дълготрайното, удобно и дишащо за дълго време, пригодено за шията. Тя не е лесно деформирана и може да поддържа формата на Bluetooth калъфката за възглавници.