Каква е посоката на дигиталната реклама

- Apr 01, 2020-

Каква е посоката на дигиталната реклама

Посоката на дигиталния маркетинг

1.Независимо дали става въпрос за персонализиран маркетинг или проучване на клиентите, проблемът, който обикновено се обсъжда в дигиталния маркетингов сектор, е данните. Само няколко индустрии обаче могат да предоставят пълни системи и мощни данни.

2.Цената на цифровите медии ще се повиши значително. През последните години цифровите медии се развиват бързо. В миналото дигиталните медийни реклами бяха поставени предимно в търсачки и големи социални медии, като Google, Facebook и т.н. Конкуренцията за рекламиране на тези платформи обаче е ожесточена, а цените на рекламите стават все по-високи с жестоката конкуренция. Тъй като цената на физическите магазини продължава да се увеличава, онлайн маркетинг и онлайн магазини също изпитват експлозивен растеж. Инвестициите в онлайн реклама също се увеличават.

3.Появата на WIFI маса цифрова реклама решава този проблем много добре. Удобно е да променяте от разстояние рекламното съдържание чрез фона. Той може да следи и динамиката в реално време на машината. Какво се предава.

What is the direction of digital advertising