WIFI LCD POWER BANK ФРОНТ-КРАЯ ЕКСПЛОАТАЦИЯ

- Jun 24, 2019-

WIFI LCD POWER BANK ФРОНТ-КРАЯ ЕКСПЛОАТАЦИЯ

Ние говорим за функционирането на WIFI LCD POWER BANK предния край преди. Първо трябва да влезем в WIFI потребителски акаунт за безпроблемно управление на терминалната система, след което трябва да инсталираме етикета на устройството. Ще въведем последната операционна стъпка в предния край на WIFI LCD POWER BANK.

Стъпка 4: Настройки на устройството

WIFI мощност банка, това означава, че властта банка трябва да се свържете с WIFI, тя може да се уверите, че устройството може да работи гладко.

Първо, трябва да се върнем към началната страница, след което да намерим бутона за настройки и след това да го отворим. когато отваряме настройки, ще видим, че настройките имат 5 части. Ще видим интерфейса, който WIFI опцията е първата. и тогава ние просто трябва да направим стъпка харесва ние свързване на WIFI за нашите iPhone.

Но как да го проверим или не? Имаме три начина да го идентифицираме. 1, проверете състоянието на свързване Ако свързването работи, ще видите свързаното WIFI дисплея. 2, Проверете го на мултимедийния плейър, когато отворим медийния плейър, ще видите логото на земята в долния десен ъгъл, Ако логото е светло, това означава, че устройството е свързано. 3, вижте състоянието на устройството на терминалната система, можем да получим данните в реално време на устройството в терминалната система WIFI.

Досега приключихме операцията с предния край. И следващия път ще въведем операционната стъпка на терминалната система.