Безжични слушалки

Bluetooth безжични слушалки:
1.Bluetooth свързване;
2.Подредете всички мобилни телефони;
3. Дълго работно разстояние;
Чат сега

Информация за продукта

Безжични слушалки

Характеристики на Bluetooth слушалки:

1. Bluetooth система, която позволява 2 устройства, свързани едновременно и осигурява по-бързо предаване, за да се свърже автоматично с телефони само за няколко секунди. С вграден микрофон, чудесен за безплатни разговори, слушане на музика, чат с приятели или работа.

2. Натискане за отговор или отхвърляне на телефонни обаждания, Bluetooth сдвояване, включване и изключване, доста лесен за използване. Слушалките са широко съвместими с повечето Bluetooth устройства с IOS Android,

3. HiFi стерео звук Вграден HD MIC, наслаждавайте се на HiFi стерео музика и се обадете свободни ръце. imageWireless Earbuds


нашите услуги

1. 100% QC преди доставката

2. една година гаранция

3. По-бързо обслужване

4. Отлично обслужване след продажба

5. OEM / ODM са добре дошли


Пратка и доставка

1. Време за доставка: За поръчка на проби: в рамките на 3 дни;
За 500 ~ 2000 броя: 3-10 дни
За 2000 ~ 5000 броя: 7-15 дни

2.Начин на доставка: По UPS / DHL / FEDEX / TNT: 3 ~ 7 работен денЧЗВ:

1) Кога мога да получа цената?

Обикновено цитираме в рамките на 18 часа след като получим вашето запитване. Ако сте много спешни, за да вземете цената. Моля, обадете ни се или ни кажете в имейла си, за да разгледаме приоритета на вашето запитване.

2) Как мога да взема проба, за да проверя качеството ви?

След потвърждаване на цената, можете да поискате за проби, за да проверите качеството ни. Ако имате нужда само от празна проба, за да проверите дизайна и качеството на хартията, може да ви предоставим безплатна проба, зависи от вашата сила, стига да си позволите експресния товар.

3) Колко време мога да взема проба, за да проверя качеството ви?

След като заплатите примерната такса и ни изпратите потвърдени файлове, пробата ще бъде готова за доставка след 3-7 дни. Пробите ще ви бъдат изпратени чрез експрес и ще пристигнат в рамките на 3-5 работни дни. Можете да използвате своя експресен акаунт или да ни предплатите предварително, ако нямате акаунт.

4) Колко време работи цялата процедура?

След като направите поръчка, според вашия продукт, ако имаме запаси в рамките на 7-10 дни, които могат да завършат, инвентаризацията не отнема 15-25 дни.

Hot Tags: безжични наушници, Китай, производители, доставчици, персонализирани

Запитване

You Might Also Like